Skoči na glavno vsebino

ŠOLSKO TEKMOVANJE 2024

 

V prvem razredu je tekmovalo 18 učencev. Bronasto priznanje so osvojili: Jure Grča, Lovro Kosovelj, Lara Luin. Maja Makovec Colja, Tine Marjanovič, Lejla Mikulin in Andri Švagelj.

 

V drugem razredu je tekmovalo 17 učencev. Bronasto priznanje so osvojili: Sybil Dav’, Danaja Švagelj, Žiga Furlan, Jure Ščuka, Rebeka Grmek in Zala Žvokelj.

 

V  tretjem razredu je tekmovalo 10 učencev. Bronasto priznanje so osvojili: Zoja Volčič, Tim Orel in Aleks Pipan.

 

V četrtem razredu je tekmovalo 10 učencev. Bronasto priznanje so osvojili: Tina Bandelj, Nik Bosticco in Ana Pija Prodnik.

 

V petem razredu je tekmovalo 8 učencev. Bronasto priznanje sta osvojila Rene Marušič in Manuel Milanič.

 

V šestem razredu je tekmovalo 12 učencev. Bronasto priznanje so osvojili: Lana Karanovič Mezinec, Luka Gec, Irina Tavčar in Maša Čigon. Lana in Luka sta se uvrstila na regijsko tekmovanje.

 

V sedmem razredu je tekmovalo 6 učencev. Bronasto priznanje sta osvojila Sara Lozej in Miha Žežlina. Sara se je uvrstila na regijsko tekmovanje.

 

V osmem razredu je tekmovalo 7 učencev. Bronasto priznanje so osvojili: Lejla Švagelj, Vita Fakin in Irenej Pavlica.  Vsi trije so se uvrstili na regijsko tekmovanje.

 

V devetem razredu je tekmovalo 7 učencev. Bronasto priznanje sta osvojila Maj Tragin in Ana Trampuž. Maj se je uvrstil na regijsko tekmovanje.

 

Čestitke vsem tekmovalcem in mentorjem.

 

  1. aprila 2024 bomo držali pesti za udeležence regijskega tekmovanja.
(Visited 137 times, 1 visits today)
Dostopnost